Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vinden.

Du kom som vinden, snabbt och cool.
Utan medveten om smärtor och kyla,
tog jag varmt och glatt emot dig.

Dagarna blev till veckor, som blev till månader,
Kände mig starkast och gladast, endast med dig.
Men det gick snabbt över, du lämnade mig.

Du försvann snabbt med vinden igen,
Du försvann med mitt hjärta och min själ,
Förståndet gav du tillbaka, för att nu förstår jag.
Du var bara en sommarromans, som nu är borta.




Dagbok av Sofie Svensson
Läst 128 gånger
Publicerad 2011-01-05 13:10



Bookmark and Share

  Sofie Svensson
Sofie Svensson