Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöd till flamma

Första gången

du tog min hand.

du sa att du älskade mig.

du kysste mig lätt på mina läppar.

då kändes allting bra, mitt liv var på topp.

 

Sista gången

du tog min hand.

du sa att du älskade mig.

du kysste mig lätt på mina läppar.

då kändes allting smärtsam.

 

Ett liv utan dig, det är inget liv.

Du och jag tillsammans, det är så det ska vara.

Vi har haft andra förhållande mellan våra dagar.

Men vi blev aldrig av med vår glöd.

Glöden blev till flammor som vägrades släckas.

flammorna i mitt hjärta, gör mig varm.

Det får mig till att förstå att du är min.

det är du och jag.




Fri vers av Sofie Svensson
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-21 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofie Svensson
Sofie Svensson