Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vinden

Du kom som vinden, snabbt och cool.
Utan medveten om smärtor och kyla,
tog jag varmt och glatt emot dig.

Dagarna blev till veckor, som blev till månader,
Kände mig starkast och gladast, endast med dig.
Men det gick snabbt över, du lämnade mig.

Du försvann snabbt med vinden igen,
Du försvann med mitt hjärta och min själ,
Förståndet gav du tillbaka, för att nu förstår jag.
Du var bara en sommarromans, som nu är borta.




Fri vers av Sofie Svensson
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-05 13:11



Bookmark and Share


  Ann-sofie.
Det väntar någon där ute som vill dela livet bara med dig. När du möter honom med stort H kommer du att glömma den som passerade ditt liv tillfälligt..
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Svensson
Sofie Svensson