Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck off and move to the moon

Fuck
your beautiful
dreams

Fuck your
wonderful
future

Fuck your
fucking
car

Fuck your
fucking
fuck

The world
is ugly
the world has been kissed
by
humanity




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-05 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan