Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid sängkanten

Ännu ett vänligt besök:
"Ja stiligare än så här blir det inte
spyor jomän
svetten rinner
kölden biter tag
andetagen flämtar hårdtvungna.
Så här får jag se det vareviga dag
mest om nätterna dock
skall begära OB-tillägg"-
muttrar Den Magre
håller min hand.




Fri vers av vera gade VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-07 04:03

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vinternätterna är tyngre än sommardito ...
2011-01-07

  Bjarne Nordbö
Det gör ont att läsa. Saknar dej. Kram.
2011-01-07

  Arja Söderfeldt
Kära nån.
Det räcker inte med OB tillägg.
Vi pratar ljusstipendium.
Till dig.
Den magre kan hålla sig borta.
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP