Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min frälsning ~ bortom religionerna

När jag fann mitt

innersta ljus

livets ljus

då var det ingen religion

inblandad

möjligtvis en Gud

jag vet inte

när jag fann den oehörda styrka

så var det inte i någon moské eller kyrka

utan det var jag som föddes på nytt

långt bortom alla "heliga skrifter" och dogmer

regler och förordningar gällande frälsningen


smekningarna sanningarna upproret musiken dikterna och naturen

var vår enda religion

när det heliga pulserade

och strömmade

genom våra vackra väsen

och vi lät det bara hända

i en blixtrande direktkontakt

med den (åter)skapande kärleken.






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-07 19:41



Bookmark and Share


  lilla t
oj, ska du skapa en religion för andra att delta i för vem kan inte skriva under din trosbekännelse ;) Så bra!
2011-01-09

    ej medlem längre
Ja-mycket vacker trosbekännelse,ärlig och rak!
2011-01-07

  Suzy med punkterna
Din tro är vacker Johan
2011-01-07

  Peter Olausson VIP
vacker trosbekännelse!
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP