Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickar

Blickar upp
himlen brinner

röken slingrar sig
som en orm
beredd att strypa
sitt offer

överraskas av de värmande
förrädiska fingrarna

Blickar ner
ser fallna själar
hur hoppet rinner ur dem
i små
röda insjöar

Blickar framåt




Fri vers av Frida E
Läst 566 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-07 19:43



Bookmark and Share


    Bilo
Blir aningen modfälld, hur blickar man framåt egentligen efter upplevelserna i dikten?...Skönt att det finns hopp i alla fall, och jag hoppas det var det du ville förmedla=), att det goda alltid segrar.
....Annars blir jag rädd;)...
/bilo=)
2005-12-30

    Sapa Inca
"röken slingrar sig
som en orm
beredd att strypa
sitt offer"

Snyggt!
2005-12-17

    Kräftan
den här gillade jag. snyggt skrivet med lite mystik.....
2005-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Frida E
Frida E