Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blyghet



Det var ju här vi hamnade
till slut
Så långt ifrån varandra
så långt isär

Och vi fick aldrig chansen
för blygheten tog över

Allt jag ville var att
snudda hans läppar
om så bara
för en kort sekund

Men livet passerade
och stunden var förbi




Fri vers av Smultris
Läst 1346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2005-12-06 00:51



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
that\'s life allright-snyggt och ärligt/avklätt skildrat
jag gillar det här(texten asså,sitsen däremot suger frustrerat skit)
2007-03-12

  yoyyo
underbar text och underbart skrivet,
å :)
2006-05-30

  Jeanette
Den fastnar direkt. Helt under bar! Blir en favorit!
2006-01-11

  Frida E
En klar favorit.
Du talar rakt till mitt hjärta och aa.. så bra helt enkelt!
2005-12-30

  Tony Hermansson
.......och jag som redan var mer uppgiven än självaste Ior....
2005-12-12

    ej medlem längre
Åhh, favortitrader är:

Det var ju här vi hamnade
till slut
&
för blygheten tog över

- men hela är underbar
2005-12-07

  Per Rydberg
Vilken rikhet i språkdräkten -
orden enkla, men känslan
som du lägger i dem! - når
rakt in i läsarens hjärta
i alla fall i mitt!!
2005-12-06

  *Millan*
Jag gråter med dig... Underbart skrivet... Kram Millan
2005-12-06

  Bodil Sandberg VIP
Det här är en dikt som griper mig....sorgsna rader med vemodiga ord
2005-12-06

  Propella
Otroligt välbeskrivet! Jag fastnade på momangen för den här. Det finns en skörhet i den, men också en frustration över ett missat tillfälle.
2005-12-06

  mariann
Man vill men man vågar inte, tänk han skulle bara veta vilka dikter du skriver helt utan blygsel!
2005-12-06

  rebecca d
Men livet passerade
och stunden var förbi

vackert o sorgligt om livet och oss, förlorade (?) möjligheter...
2005-12-06

  Mats L.
Möjligheten kommer nog, fint skrivet.
2005-12-06

  tonsoku
trånande fint...

vackert om de små tillfällena och hur stor inverkan dom har på oss även om vi inte vill erkänna det oftast.
2005-12-06

    Nicklas VIP
Du beskriver väldigt bra hur man så gärna vill ta det dära steget men helt enkelt inte vågar. Sedan ångrar man sig så oerhört för att man var så blyg.

Men måste helt enkelt våga.

Satsar man inget kan man heller inget vinna!

Men oroa dig inte, det kommer fler tillfällen:)
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris