Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

elden i natten


Brinnade kärlek i natten
ett krampaktigt tag om en vän
när morgonen hinner i fatt en
säg brinner den kärleken än?

Ja, brinner det hjärtat om dagen
när dagens blekhet slår in
och lindar det hjärtat i magen
med gråhetens lindor omkring?

Det sista vi sa när vi skiljdes
att kärleken segrar tillslut
för alla som önskar, alla som vill det
brinner inga eldar ut




Fri vers av katharsis
Läst 2425 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2006-03-20 14:44



Bookmark and Share


  aol
så vacker dikt läs min dikt älska den önskar jag alla
2008-10-09

  Smultris
Det här är en av mina favoriter faktiskt,
svårt att välja en egentligen för som jag
sagt till dig förut så är jag mycket förtjust
i dina dikter... Du är en av de poeter jag
helst läser.
2006-08-02
  > Nästa text
< Föregående

katharsis
katharsis