Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom Nina!



Nina Simone, Nina Simone
du sjunger min sång,

men det du vet inget om

cause tomorrow
you´ll be

long gone,
long gone


Oh, Sinnerman,

where are you gonna run to?

Åh, jag springer hem nu,
hem till mitt eget förstånd

men det vet du inget om

för gryningen

är din sång




Fri vers av katharsis
Läst 985 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-06 22:55



Bookmark and Share


    tapetklister
vilken bra text du har skrivit! på en gång rycks jag med i den.

ljudliknelserna och blandningen mellan svenska och engelska gör den så lättflytade, så lättläst och .. skön att läsa helt enkelt! :)
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

katharsis
katharsis