Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dans




Ett andetag nära,

i ett ögonblick bära

luften i ditt hår
och skrattet glittrade

av pärlemo


en dag som stannade

som många nätter blandade

till du, till du
som vårdags gryning

den dansade och virvlade i tystnaden

som falken
nedåt dansade
som espingen
i solen så levande
och hjorten i fulländningen
svalan som dyker

i bröstet




Fri vers av katharsis
Läst 961 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-21 17:05



Bookmark and Share


  Smultris
det är bara i dina dikter en annan person kan vara så
vacker... det du beskriver är oändligt...
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

katharsis
katharsis