Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..



I bland

ibland ord som lindas nedåt
en serpentin
som andas

i bland en kylig väntan och att andas då
är värmen av dig
som brinner

fågeldagen är borta
den dunlena värmen
försvunnen

men minnet

är ljust ännu




Fri vers av katharsis
Läst 953 gånger
Publicerad 2008-01-24 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katharsis
katharsis