Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karons vän



Jag tar natten hem till dig,

över mörkdjupa vatten,
Karon min enda vän

årtagen genom mörkret
hem mot gryningen

och om morgonen
bär jag mörkret än,
stigmata,

min natt till kärleken


Jag tar mörket hem till dig
medans ljuset brinner än




Fri vers av katharsis
Läst 916 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-23 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katharsis
katharsis