Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt i natten



Kallfjärden och

årtagen i sommarnatten stannade upp
plötsligt en signal
genljuder natten

och aldrig kommer du kunna
sova som förut

var det råbocken
som kallade?

eller tjädern månne?

Eller varghonan i språnget
från bergsrevans bo?

var det slagbjörnens
rovlystnad som ljöd?

Du hade lämnat land
fullt övertygad

men när du kom tillbaka
igen

så tänkte du



att drömmen var du




Fri vers av katharsis
Läst 1100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-05 15:36



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
Så fint om att ro ut, färdig, och komma hem ofärdig. Och då menar jag inte i betydelsen som konsekvens av olycksfall i arbetet. Och då menar jag inte yrkesskadad...äh. Per
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

katharsis
katharsis