Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



det är alltid natt när jag ser dig
och ögon blå så svarta då

och

alltid höst när du ber mig gå
och gryningsljuset biter så

när

du ber mig gå




Fri vers av katharsis
Läst 1113 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-04 23:05



Bookmark and Share


  Smultris
Jag har läst den här ett par gånger nu, den flyter skönt mot tungan... även din andra \"vi älskade\".
Det är som det är, jag skulle kunna skriva mängder under dina dikter men jag försöker hålla mig kort.

Säg till när jag ska va tyst;)
2007-08-04

  Nina V A
Gillar ditt språk, denna inget undantag, sätter sig, simply nice!
2007-08-04
  > Nästa text
< Föregående

katharsis
katharsis