Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom




kom silkeshud
kom till mig
kom igen, kom nära

kom ditt blods fors
kom dina ögons sommar
kom
för det är saknaden
jag ej kan bära




Fri vers av katharsis
Läst 2421 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-08-03 22:37



Bookmark and Share


  Manal
saknaden kan döda. bra skrivet
2008-11-20

    Noomi
ljuvlig...
bara så..
2008-04-04

  Smultris
Vad du skriver igen M, alldeles underbart.
2007-08-04
  > Nästa text
< Föregående

katharsis
katharsis