Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt motiv är livet

Vi har
fel,
vi kan
inte alltid
göra rätt
vi är människor

Tiden lär
oss
att vara ödmjuka
inför
detta faktum
våra
ansikten är
en levande
tavla

Jag vill leva så
pass
länge
att jag blir
abstrakt
konst




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-07 22:21



Bookmark and Share


  Skymning Blå VIP
Riktig bra skrivet och en text om livet på något sätt,
som ger nya vinklingar varje gång man läser

Känns som jag skulle vilja titta upp mot stjärnorna i natten och
samtidigt höra din text, det skulle kännas stort...

Sista orden om abstrakt konst kopplar väl ihop till titlen
Bokmärker
AE
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan