Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älvornas makt

Jag begav mig ut i skogen på en kvälls vandring igår, doften av skog fick mig att känna ett välbehag i kroppen, det är nått väldigt sinnesro givande att komma ut i naturen med alla dess dofter och synintryck.

Men nu till saken komma, jag begav mig inte bara ut för att behaga mina sinnen, utan även för att försöka locka fram älvorna som dansar så vackert med deras skön stämmande sång.
Jag vandrade ett tag och det började skymma samtidigt som ett täcke av dimma började lägga sig på marken, jag kände hur mitt sinne började bli rofyllt samtidigt som jag föll i dans.

Det var älvorna som sjöng för mig, det var ljuvligt, deras viskande sång trollband mig och fick mig att falla i trans, min kropp flöt fram genom stigar och över förtrollade bäckar, det var så vackert att jag fällde tårar av guld, jag var i älvornas makt.




Fri vers av Skogs
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-08 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogs
Skogs