Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

premiärnerver

jordskalv
genom min kropp
och förlamning
ovanpå

och tystnaden kvävde mig
och luften var som
torkande cement
jag svalde enbart asfalt

människor
var där
de svettades och de iaktog

de väntade


Jag var drogad
min hjärna var som att
polisen vänt upp och ner på den
för att leta efter min drog

jag svettades också
och jag andades tungt
som att jag sprungit ett lopp
kanske hade jag det
ändå hann jag inte ifatt
alla andra

de väntade


Jag blundade
svetten rann nerför mina ögonlock och sved


tsunami
det låg i luften
och det var tyst för de väntade



men som när vågen slog ned
började jag spela




Fri vers av Den outtalade
Läst 334 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-08 21:25



Bookmark and Share


  Sophie Jennifer
åh wow! Känner igen mig själv, allas ögon och det känns förlamande - så fort man sjunger första tonen försvinner det. Helt fantstiskt!
2011-01-09

    vilgot hellros
du är grym!
2011-01-09

  Aftonvännen
intrycken av obehag och att vara som drogad förstärks av rädslan, med de personliga uttrycken och uppbyggandet av spänningen till en tryckande tystnad, som sen avtar när allt börjar
2011-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Den outtalade
Den outtalade