Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

**ja, det är pappa som är sjuk ännu*




Ett telefonsamtal

Ett telefonsamtal och vi väntar. Igen.
Vi syskon ringer varandra och pratar om hur läget är nu
och vad vi ska tro egentligen.

Ni tror slutet är nära. Igen.
Jag tror att den gode mannen aldrig sett en döende människa. Jag har sett det flera gånger och tvivlar på att det är dags ännu.


Men...

Tiden rinner under alla dina broar, kan inte vara många kvar att passera nu.
Vi väntar, behöver ett avslut för att kunna gå vidare.

Livet är förunderligt underligt, är det ens på riktigt?
Runt omkring mig går livet vidare och även jag rör på mig
men inombords är livet pausat.

Jag har sörjt dig för länge sedan men jag har inte sagt hej då.




Övriga genrer av Lindalou
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-08 21:29



Bookmark and Share


  Anna*
Sårbart och berörande.
2011-01-08

  Yrre VIP
En väldigt berörande text du har här, lämnandet är aldrig lätt.
2011-01-08

  Niclas Petersson VIP
"Runt omkring mig går livet vidare och även jag rör på mig
men inombords är livet pausa"

Där har du hittat den där overklighetskänslan som är så verklig ibland. Mycket bra beskrivet.
Gillar. Mycket.
2011-01-08

  Carola Bouvin
Det är alltid hemskt och smärtsamt då en kär och nära anhörig lämnar en och jag tror att om möjligheten finns till att ta farväl så är det skönt om man kan göra det.
2011-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou