Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Come, get me

Ibland kunde jag önska att förändringens vind kunde komma och svepa med sig
nya ting, nya händelser, något nytt
Lätt att trampa i gamla banor, svårt att lyfta fötterna från den invanda stigen
Impulsiviteten i mig gör mig inte helt galen trots allt
jag har kvar det vett som gör att jag står på mina ben


men i förlängningen slår det undan benen på mig




Övriga genrer av Lindalou
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-08 21:52



Bookmark and Share


  Anna*
Intressant tankeväckande text!
2011-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou