Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Axplock

förlåt tystnad
fattig på modern känsla




vill säga ljuv viskning


visa mig hopp
så lovar jag evighet

du gör kall säng
till längtan


be mig förstå dig
för jag gör kall snö
till vacker kyss
för d i g.



Att fylla en själ med kärlek
smakar som en varm kyss

Din mun intill min


Läpparna talar vårt språk




Fri vers (Fri form) av lexikon
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-09 01:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lexikon
lexikon