Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Logiskt

Genom en pappersvägg lyssnar du falskt
kan du höra min röst?
och säga att du förstå.
Jag gråter
Du ser
Men tvekar att fråga.
Snälla förklara!
Att solen trots moln alltid går upp
Jag vill höra en saga
Jag vill tro på ditt ord, andas din luft
Vaknar till verklig morgon
tystnad efter trevlig naken dröm
jag är en vacker tavla
trots en hård själ
jag är unik
trots en svart sanning
jag är en illusion
jag älskar som första pris




Fri vers av lexikon
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-21 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lexikon
lexikon