Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

54 nu är goda råd dyra

Någon slänger bomull på
min hud
och sedan känner jag
naglar vassa som klor
klösa blod
i mitt hjärta

Men smärtan kommer inte på direkten
nä den sparar sig
till ett tillfälle
då jag är
som mest sårbar
och min hud är ut och in i december frost
utan vinterkläder

Det snöar inte längre




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 176 gånger
Publicerad 2005-12-08 06:23



Bookmark and Share


  Anna H
Usch så bedrövligt. Men du har så rätt när det gäller det där att smärtan väntar tills man är som mest sårbar, så är det verkligen.

Ett råd: Ta all den där bomullen som du fick slängd på din hud förut och så binder du det mot dina sår, då kanske det i alla fall slutar blöda...
2005-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan