Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksam att få ha dej vid min sida

Det kvittar hur mkt jag jag kollar upp.
Hur mkt jag hoppas
De kvittar hur mkt det rinner på mina kinder

jag går var dag och kollar på solen som skiner
tänker på alla stunder av glädje

Jag skriker ditt namn utan att få svar
snälla stanna bara en stund till min vän

Men jag vet att jag kommer aldrig få se dej mer
Jag kommer inte att få höra dina skratt av glädje

Jag får bara minnas dina skratt och ansikte tills vi ses igen
Du kommer stå där och vänta på mig

Du står där vid min sida och sänder mig din styrka
Jag ska gå min väg med dej som mål
Jag ska visa hur stolt jag är över dej

Jag ska visa dej hur mycket

Jag Älskar Dej




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av CheetaraMedKaos
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-10 22:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefint o kärleksfullt. Det verkar vara fint att vara den person du skriver om.
*applåderar*
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

CheetaraMedKaos