Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Skyddsängel

Varje dag går jag här
Saknar Jag din röst och dina skratt
Varje Dag påminner du mig om att jag ska vara stark och kämpa på

när jag känner dej vid min sida är jag inte ensam
Du Finns alltid i mitt hjärta
men ibland känner jag din ande så nära och påtaglig
jag känner du du vill ge mig stöd och peppa mig för att orka

Jag saknar dej, jag älskar dej
därför ska jag visa de genom att aldrig ge upp
jag ska kämpa mig genom eld och vatten
jag ska göra dej stolt över mig

för jag är stolt och tacksam för att jag fick lära känna dej
även om din kropp inte längre finns med oss så är du hos oss för alltid
I våra minnen och hjärtan
du ska aldrig bli bort glömd

jag skulle vilja göra en minnes staty av dej
berätta om vem du är
berätta om hur du sprider glädje genom dina skratt och leenden

jag vill förmedla din kärlek till världens behövande
för det är va du hade gjort om du vart här hos oss i din kropp av kött och blod

Jag saknar dej min vän!




Prosa av CheetaraMedKaos
Läst 436 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-16 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CheetaraMedKaos