Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trygghetens famn

jag går ensam i mina skor.
jag är så otrygg
det händer alltid saker omkring mig
saker som får mig att känna otrygg
jag vill vara någonstans där jag finner trygghet

i en famn en gång ja fick lukta på den
jag fick känna dens läppar på min panna
känna dens händer om kring min midja

varje stund i otrygghetens armar
varje andetag
det hugger i mitt hjärta
jag blir så rädd
men jag vet att jag en gång känt trygghetens famn
och en dag ska den åter stå vid min sida
och då ska jag aldrig släppa taget igen.




Bunden vers (Annat versmått) av CheetaraMedKaos
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-27 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CheetaraMedKaos