Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt dina floder, le ett solsken

Fukta gärna
insidan
på dina ögonlock
men blunda inte för
sorgen

Ty då
kan du dränka din
själ
och allt hopp
om evigt liv
är
förgäves




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-11 22:11



Bookmark and Share


  Sunlight
Mycket bra. Gillar från titel till sista rad.
Få ord som säger så mycket.
2011-01-16

  Svartsilver
vilken fin och djup dikt.
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan