Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ropa

Just nu märker herdarna sina får och laboratoriepersonal kollar DNA, genförändrar och klonar. Ondskans martyrer spränger boningar. Bilar, fartyg och människor och kallar det religion. Måste man ta seden dit man kommer? Synd om sanningen, som viskar: Låt mig gå… Sedan kan allt hända! Jag ser skuggor välla in över torg. Här går gestalter omkring, med sina anletsdrag i vardagen. Trampar omkring i ökendemonens namn. De gör nu drömmar av kaos. Ständigt vistandes i landet. Vi kommer alltid att sakna varandra....




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-12 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP