Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyla

Älskling


Jag minns när jag var din framtid

När jag var svaret på dina frågor


Minns nakna nätter och drömmar av frid

Minns hur vår vilda eld slickade salta vågor




Älskling


Minns värmen från sovmorgonens första kram

Minns när kyssen var på allvar


Minns din nakna rygg och din frisyr mer vild än tam

Minns att vi var ett vacker par


Älskling


Nu pyr det ur askan

Nu är jag är ditt tidsfördriv


Drömmar sveps ur flaskan

Och du väntar på ett bättre liv














Fri vers av Obolo
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-12 21:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verkligen berörande! Du har hittat orden bra här!
2011-05-06

  stefan.g
Bra skriven.
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Obolo