Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är en dröm, en dvala, en susning




Vad varje människa som går omkring och sover

verkligen behöver ~ är att bli sedd och kysst och förstådd

för att kunna stå upp ur sin skumma dröm, sitt skenliv, sin grav.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-13 02:07



Bookmark and Share


  aol
en ruggigt stark sanning
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP