Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå nätter i midsommarlandet




Så nära den gyllne stranden
men är inte redo än
ser hjärtan i sommarsanden
och minns så sin kärleksvän

hur håret det flög i vinden
likt klänningens röda volang
försiktiga kyssar vid grinden
till ljudet av cembalons klang

blå nätter i midsommarlandet
där dröm vill bli verklighet
en önskan att kärleksbandet
ska vara en hel evighet

på solbrända fötter i natten
de vandrar till grönskande äng
bland björkarna ekar skratten
när de dansar på skön blomstersäng

han visste han funnit sin kvinna
med ögon likt stjärnors glans
och aldrig ska minnet försvinna
av hetaste älskogsdans

så känner han att det är nära
en våg sveper in emot land
tar med honom till sin kära
som väntar på evighetsstrand












Bunden vers (Rim) av Junitvillingen
Läst 666 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-01-13 18:28



Bookmark and Share


  Roula O
Du målar underbart fina bilder ..mkt fint! Gillar
"på solbrända fötter i natten" Helt magiskt :)
2011-02-06

  ULJO
Mycket vackert, som alltid från din penna.
2011-01-28

  Yrre VIP
Mycket vackert!!
2011-01-24

  Glensan
Bland det bästa jag läst av dig
Massor av applåder
2011-01-17

  stenhur VIP
Mjukt, musikaliskt, mångbottnat. Mums!
2011-01-17

  Anna*
Mycket vackert! Starkt!
2011-01-17

  sulimaa
Vackert och vemodigt på samma gång ...evighetsstrand känns mångbottnat ...
2011-01-16

  Elaine.S VIP
Dina ord sveper fram och fångar in mig som läsare, en fin melodi i orden..
2011-01-14

  Line W
Åh så vackert!
2011-01-13

  Niclas Petersson VIP
Naturromantik i kombination av kärleksromantik. En oslagbar kombination. Riktigt, riktigt bra.
Gillar. Mycket.
2011-01-13

    Max Poisé
Mästerligt rimmat min vän i en underbar text
2011-01-13

  VampyrÄngel
Åh!
2011-01-13

    ej medlem längre
Rrrrrrrrriktigt fint
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen