Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gunilla

En fantastisk kvinna.

Jag dumpade henne.




Övriga genrer av Pompom Sönnfors
Läst 518 gånger
Publicerad 2005-12-08 16:03



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja men duuuuuuuuuuuu...det kanske var tur...hon var säkert bara en sköka i allafall!!!!
2007-03-21

  Lindansaren
Komplicerat förhållande till kvinnan eller bara onyancerat?
2006-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Pompom Sönnfors
Pompom Sönnfors