Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lena

Hon har dumpat mig.

Sköka.




Övriga genrer av Pompom Sönnfors
Läst 552 gånger
Publicerad 2005-06-23 13:02



Bookmark and Share


  Pompom Sönnfors
Jag gjorde inget fel. Det var de. Varenda en.
2005-08-24

  Janjohan
Det finns bara en charmskola: JJ's kvällskurs i dikt! Skön dikt.
2005-08-12

    judas ifrån hemavan
men kanske inte av skökor!
2005-06-23

    judas ifrån hemavan
jag håller med dig, vi har båda lämnats av Lenor
2005-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Pompom Sönnfors
Pompom Sönnfors