Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fanny

Hon har dumpat mig.

Sköka.




Övriga genrer av Pompom Sönnfors
Läst 598 gånger
Publicerad 2005-01-17 15:29



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Fanny...funny!!!
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Pompom Sönnfors
Pompom Sönnfors