Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen med livet.

Likväl döden är oundvikligt, är livet något vi måste lära oss att acceptera.
Kanske är det detta som är meningen.




Fri vers av Karolin Storck
Läst 410 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-13 20:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
man kan ju alltid hänga sig, det är ju att inte acceptera livet. ;)
2011-01-13

  blaite
Ja det är som du säger oundvikligt
2011-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Meningen med livet är att leva i gemenskap med Gud som skapat oss.
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Karolin Storck
Karolin Storck