Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan att ens röra vid varandra

Stillar
din nyfikenhet
med fingertoppsblickar

Lär din aura
nuddningens
njutning

Skjuter
dig död
med amors pilar
tar glatt fängelsestraffet
och bevittnar ett
villigt offer

Särar
på din instängdhet
med ett stort
avstånd

Natten
lyser upp
i två olika
sängar
av två
olika
tobaksmärken




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 189 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-13 21:13



Bookmark and Share


  evana
En njutning att läsa! Applåder!
2011-01-13

  PPQ
lysande riktigt riktigt bra den här har allt
2011-01-13

  Svartsilver
du blir bara bättre och bättre:)
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan