Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonblick som förändrar

när galenskapen
bryter sig lös
ger allt annat vika
med handbojor
bakom ryggen
smyger jag varligt
i det som inte längre
känns som mitt hem

där tryggheten
gått förlorad
inom loppet av
sekunder

och ingen återvändo
är möjlig utan kamp
som en bergsbestigning
i slitna gympaskor

Undrar vad som händer
dessa korta
ögonblick som
onundvikligen
spelas upp för mitt inre
också när jag sover.

Ingenting egentligen
men hur kan ingenting
-bli så stort




Fri vers av novembersol VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-15 09:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre

i ögonblicken får vi veta att vi lever ...

mycket bra poeterat ...
2012-10-06

  menspoeten
Helt magiskt fantastiskt bra!
2012-07-31
  > Nästa text
< Föregående

novembersol
novembersol VIP