Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herre, jag tackar dig för att få vara här

att få stå inför min Gud




längtar efter Gud

Jag står här inför Dig

Har blottat allt vad jag är

Du ser mig precis som jag är

Ser bortom saker och vackra ord

Du känner mitt hjärta

Som ingen annan gjort förut

Du vill ha mitt allt

Du längtar efter gemenskap

Ett liv tillsammans med mig

Ett liv och en evighet gemensamt

Jag längtar efter Dig

Efter Ditt ljus

Efter Din närhet




Fri vers av Elshi
Läst 294 gånger
Publicerad 2011-01-15 22:31



Bookmark and Share


  sockerspöket
Jag vet inte hur jag ska tolka denna.. vacker, verkligen. Men den kändes lite skrämmande också
2011-01-16

  Anna*
En bön som säkerligen blir hörd.
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Elshi
Elshi