Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom och kyss din sång



Kom kyss din sång av ljus

in i mitt ockuperade hjärta

Med min själ och hela mitt väsen längtar

jag efter din skoningslösa exorcism

Håll mej som ett barn genom natten,

kom gör mej till man, befria min kärlek. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-01-16 00:40



Bookmark and Share


  lilla t
Snyggt, Johan! Tänk vilken styrka Du bär på.
2011-01-16

  Ninananonia VIP
Ljus och kärlek bor i dig!
Glöm aldrig det Johan.
Du är kärlek :)
2011-01-16

  Emme VIP
Fint om längtan..
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP