Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kastar bort mörkret

Strävan.
Med bön i vardagen
för en ljus framtid.
Samtal kring en längtan.
Ett hem.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-16 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP