Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syre

Jag reser mig inte i onödan
sa han
fast att han inte hade utvecklat något tal

Ingen verkade lyssna heller
inte ens dom
med extra känsliga öron

Men några såg
vad som
dolde sig
under
textila gömselrum
och dom drog
djupa andetag

Men syre fanns kvar på jorden




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 212 gånger
Publicerad 2005-12-08 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan