Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte oss hermafroditer emellan

Jag såg det på en gång
( han hade kulor och fitthår på samma gång )
och han gick sådär
manligt ner för gatan
med sina slappa handleder

Utan en blink i mitt öga
gick jag fram och sa
( du och jag kan ha en fyrkant
i mitt trekantiga sovrum med speglar i taket )

Det fanns ingen tvekan i hans
dubbelkönade blick
bara en glansig längtan efter
nya upplevelser med
likasinnad
( är det inte vad vi alla söker ? )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-08 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan