Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men Herre Gud! Varför står du där och hänger, med en spik i foten?

Han sitter på sin tron
Och allt är inte som igår
Alla människor springer runt och skriker
Ta hand om din klon

Han står förresten
Med armarna rakt ut i luften
Och flaxar, nej, han ropar
Snälla kära vän

Vacker solnedgång
Varför firar ni inte?
Jag hör änglarna
De sjunger växelsång

Kom nu, martyr
Kalle Anka börjar ju nu
Du missar hela grejen
Det där är ju bara en blessyr




Fri vers av Storma
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-17 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Storma
Storma