Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppnedgång

Tänk dig
Att jorden snurrar spegelvänt upp och ned
Och samtidigt bak och fram fast tvärtom
Då skulle ju Gud bli paranoid
Och människan alldeles snurrig
Mer än hon är
Om man samtidigt på kommando
Skulle snurra runt, hoppa, rulla och sjunga baklänges
Oj vad livet skulle vara jobbigt då




Fri vers av Storma
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-17 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Storma
Storma