Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strippdans


Jag ska lära mig att dansa pole dance
och dansa vid "hålla i dig stången"
i tunnelbanevagnen
varje morgon

Är så trött på alla människor
som inte rör en min.




Fri vers av Tina-sol
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-17 09:07



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
KANSKE fick du några reaktioner...
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol