Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett rum

Ett eko av din röst finns kvar
en längtan efter tröst jag har
DU lämnade ett rum att fylla
ja, vem skall jag nu förgylla?

Ett sår i mitt hjärta finns kvar
en längtan efter tid jag har
DU lämnade mig ensam
ja, med din doft på min kudde

Nu när DU har ett nytt rum att fylla
är allt jag har kvar – en hylla!




Fri vers av Niklas Stefan Ellerstad
Läst 413 gånger
Publicerad 2005-12-09 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Stefan Ellerstad
Niklas Stefan Ellerstad