Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Jag saknar våra kyssar
Jag saknar våra kramar
Jag saknar när du ligger nära

Jag saknar oss ikväll..




Fri vers av Niklas Stefan Ellerstad
Läst 600 gånger
Publicerad 2006-04-16 23:01



Bookmark and Share


  Nettisch
super bra så enkel men så stark
känner samma sak
saknad är jobbig känsla
2006-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Stefan Ellerstad
Niklas Stefan Ellerstad