Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men akta dig för tuppar

Bara för att
du värper
ägg
så behöver du
inte vara
en höna
min sköna

Du kan vara
precis
vem du
vill




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-18 09:31



Bookmark and Share


    purplepea
carpe diem
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan