Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi skräms av allt vi ser.

Genomskinligt.

Allting lyser igenom.
Med ficklampa kan man se,
ådror, lungor, hjärta.
Inget är dolt.

Det är genomskinligt.

Vi håller andan.
Håller för öronen,
blundar med ögonen och
hummar.
Instängda i oss själva,
dit ingen kan komma.
Men alla ser.

Vi är genomskinliga.

I sökandet efter något vackert,
unikt,
äkta.
Blev vi alla likadana.
Det syns när man lyser med ficklampa.

Vi är alla så genomskinliga.




Fri vers av Miss Ericson
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-18 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss Ericson
Miss Ericson